Úvodní stránka › Fóra › Fórum › Seznamte se
Označeno štítky: 4.9.2015
Navazujte kontakty, řekněte o sobě druhým..
Dobrý den, jmenuji se Františka Zlínská a jsem babičkou čtyř krásných vńučátek. jsou zdravá, protože nepotřebují doktory.
Starám se o chod domácnosti, manžel mě živi a podle okruhu výživi je ten vyživovatel. Všechno jde jak má a jsem tomu opravdu ráda. V podstatě jsem spokojený člověk, ale přece jen se s něčím peru. Již 7 let jím makrobioticky a to i celá moje rozvětvená rodina. Já jsem byla tvůrce, nyní cítím určitou zodpovědnost, protože se dostavily zdravotní problémy- paradentoza. Tak nevím jestli je to ze stravy a nebo z mého postoje, že chci všechny ovládnout. Je to asi spojené, protože jsme trojedineční a jedna dieta nemůže fungovat pro všechny, to už teď vím. Moc se těším na lekci o stravě a krevních skupinách.
Díky Milušce a Ivanovi, že chtějí zlikvidovat zdrav. systém a že vymysleli tento on-line kurz.
Za pozornost děkuje Františka
Dobrý den Františko a Ivane, Miluško a ostatní co tu ještě nenapsali,
jsem maminkou dvou dětí nyní na Rodičáku, problémů je pořád dost a proto je podle mě nutné
hledat klíče na jejich rozluštění
podle toho co říkáte naprosto rezonuji s vašimi názory
Tak doufám, že se nám ten zdravotní systém podaří alespoň ochudit
Ještě jednou vás zdravím a těším se kurzem
Momentálně šťastná Marie
Dobrý den, jmenuji se Marcela, mám dvě malé dcerky, momentálně jsem také na Rodičáku, stejně jako Marie:-)
Chci najít cestu k sobě sama, být oporou pro své děti, naučit se zvládat trenéry, zatím mi to moc nejde:-( a hlavně prožít krásný, ne nudný život:-) Myslím, že společně tu cestu tady najdeme. Přeji všem krásné dny Marcela
Ahoj všichni :-),
jmenuji se Dagmar Orságová je mi 29let, jsem vdaná a momentálně jsem na mateřské dovolené. Mám dvě krásné dcerky Terezku 4roky a Sárinku 1rok. Tenhle kurz mi přišel do cesty jako zásah z čistého nebe. Dlouho se sama potácím na cestě hledání duchovního světa, takového jaký skutečně je. Vyznávám alternativní způsoby léčení, bylinky a t.d. i když sama zatím zdravě moc nežiju, aspoň si to myslím, že by jsme se mohli o sebe starat lépe.
Moc se těším na celý průběh kurzu a taky na sebe po jeho absolvování :-). D ♥
Ahoj jmenuji se Anežka a lidé v mém okolí mi říkaji Ani
je mi 33, mám 2 krásné dětičky: Liborek 5,5 let a Anetka oslaví v červenci 4 roky. Jsem vdaná a bydlím na Moravě.
Musím se přiznat, že jsem si myslela, že tady budou spíše dámy „v letech“ a já budu asi nejmladší, ale jsem mile překvapena 🙂
Stránky Empatia znám celkem dlouho – ani nevím co jsem vlastně tehdy hledala…
Chtěla bych už mít veškeré informace v hlavě a umět je správně použít, přála bych si šťastný a spokojený život, zdravé děti, manžela, rodiče, sestru s rodinou, poklidný vztah s bratrem, se švagrovýma a být spokojená v práci, mít prostě….. slunce v duši.
Je mi jasné, že některé věci nemůžu ovlivnit…
Děkuji Bohu za Milušku a Ivana, že se vrhli do tohoto kurzu a že jej vedou právě tímto způsobem, časově bych nestihla shlédnout webináře a videa, tak jak se sem vloží, ale postupně se dívám na vše a je moc príma, že to lze i zpětně. Kurz je proveden nejen technicky skvěle, ale i co se týče obsahově…
Pokud okolnosti dovolí, tak vše doslova hltám plnými doušky. Přednášky co jdou stáhnout, mám stáhlé v mobilu a poslouchám je při všem, třeba i při vaření… 😀
Děkuji i všem ostatním, že o sobě něco napíšou nebo prostě, že něco napíšou, příjde mi to takové osobnější, přátelštější…
Ahoj, jmenuji se Markéta (mě říkají Marki),bude mi 32,jsem vdaná a mám dva kluky ve věku 9 a 4 roky. Bydlíme na severu Moravy.
S úsměvem musím říct, že v každém příspěvku,zde uvedeném, se v něčem najdu! Lidé jsou prostě naše zrcadla:-)
Děkuji také všem,kteří jsou tady a především obrovský dík MI za moudrost a lásku, jež předávají <3
PS: Ráda se seznámím, navážu přátelství… (jaskova.m@seznam.cz)
Ahoj milí trenéři:),
jmenuji se Lucka, jsem ročník 75 (kov:)), mám 2 úžasné chlapečky (3 a 8 let), se kterými žiji v Hradci Králové. Jsou to dva roky, co jsme se sestěhovali pod jednu střechu s mojí maminkou a jejím přítelem, což mi přineslo mnoho výzev:)! Učím se v tomto staro-novém soužití s láskou vymezovat své hranice, abych cítila dostatek svobody. Učím se být láskyplnou matkou a podporovat svoje děti. Učím se uvolňovat napětí ve vztahu k bývalému manželovi a jeho současné přítelkyni. Někdy to jde lépe, jindy méně, ale od toho jsem tady:). Děkuji všem za vaše příběhy, které mě inspirují.
Ahoj MI a všichni ostatní,
jmenuji se Simona, ročník 70 – dřevo 3; vlastně u nás máme dřevěnou domácnost – manžel 4 a dcera 3 (šest let a velký trenér). Na stránky empatie jsem se vrátila po několikaleté odmlce začátkem letošního roku, když se „čistě náhodou“ objevily u nás doma partnerské problémy. Moc mi pomohl webinář Síla ženy, a když jsem koupila e-book Harmonické vztahy, tak jsem se přestala divit a jen jsem nasávala všechny informace, které přicházely, a snažila se dělat věci jinak a lépe. A pak jsem se nemohla rozhodnout, zda se přihlásit sem. Ale ten pocit, když jsem se najednou rozhodla že ano, je nepopsatelný. Učím se měnit zažité vzorce chování, a začínají se objevovat první výsledky 😉 Asi mám informace vstřebávat trochu pomaleji, protože od předminulé lekce se mi nedaří být on-line, nicméně už jen to, že nám MI umožnili přístup ke všem videím a webinářům, je úžasné. A postřehy z diskuzí jsou velice inspirativní 🙂
Děkuji MI a všem, kteří o sobě něco napíši 😉
Ahoj, všichni
Jmenuji se Karolina,je mi 45 let ( dřevo ), mám dva kluky 23 a 21 let, muže se kterým jsme to po krizi dali zase dohromady, ale až poté, co jsem sama na sobě zapracovala a konečně vím kdo jsem a co chci a kam jdu, jinak bych to asi neustála.
Jak říkám, zatím je to dobré a když nebude, tak už vím, jak na tom pracovat a co dělat a jsem moc vděčná za cestu, kterou jsem ušla.
Moc se těším na tento kurz, protože to budou další informace do mé skládanky a další informace, které potřebuji, moc bych se tomu ráda věnovala i profesionálně, protože je to cesta, kterou bych chtěla jít, protože funguje.
Tak se moc těším na cestu s Vámi.
Karolina