Úvodní stránka › Fóra › Fórum › Proč tu jsem a co tu hledám
Označeno štítky: 4.9.2015
Proč tu jsem?
Protože jsem před pár lety ztratila smysl života. Tedy tenkrát jsem si to myslela. Když člověk ztratí smysl života, musí si najít nový, jinak je konec. A tak jsem hledala a stále hledám a nalézám tak zajímavé souvislosti, že už nemohu přestat. Je toho ale víc, co mě sem postupně dovedlo. Třeba věta mého gynekologa: „Už vám nemohu nijak víc pomoci. Teď už je to jen na vás.“ Věčně nemocné děti, neustálý strach z nemocí a nehod, potřeba nezatěžkat druhé manželství zbytečnými chybami, vylepšení zdravotního stavu, to všechno vyústilo v touhu, vzít svůj život do vlastních rukou a nenechat se uvláčet tzv. náhodnými okolnostmi.
Velmi zajímavé bylo pro mě například zjištění, že knihy, které jsem už pěkných pár let měla v knihovně a které jsem kdysi odložila jako nesouvislé a bláznivé bláboly, mi najednou začaly dávat smysl a hltala jsem je do posledního písmenka. Stejně hodlám naložit i s tímto kurzem.
Krásný den všem 😉 !
jsem tady protože mám konečně pocit, že tohle je přesně to co jsem dlouhou dobu hledala.
Zajímám se jako samouk o alternativní způsoby léčby, o bylinky o duchovno. Snažím se porozumět lidem okolo sebe, ale hlavně chci aby jsme byli všichni, já i moje rodina, mé dcerky zdravíííí!
takže znovu děkuji Milušce a Ivanovi, že tyhle informace šíří touhle super online formou 😉 !!!!
Dagmara ♥
Zdravím všechny vespolek, spojuje nás jedno, změnit sebe a tím můžeme změnit dění na této planetě. To mě nadchlo. Změnit zdravotní systém je odvážné, ale tímto způsobem to můžeme zvládnout. Doktory jsem brala jako autoritu a chodila jsem od operace k druhé, nyní už to chápu jinak, ale operace podstupuji stále. Možná mě tento kurz řekne, co dělám špatně. Tak díky Miluško a Ivane. Františka
Pěkný večer všem ,
Jmenuji se Ivana a jsem tu proto , protože chci začít pracovat sama na sobě.Uvědomit si konečně , jak je pro mne důležité převzít na sebe velikou část odpovědnosti za své zdraví a hlavně nebát se té zodpovědnosti.
Toužím najít cestu k sebepoznání a taky i k poznání mých nejbližších. Ráda bych více porozuměla mému synovi. Chtěla bych najít odpověď na to , kde dělám stále chyby.
Miluško a Ivane,tento kurz je zásobárnou nespočetně informací a já jsem šťastná , že jsem tu.Ivana.
Jsem tu a jsem za to moc ráda:). Moje cesta sem nebyla úplně přímá. Do kurzu se mi zapsat zpočátku nechtělo, obsah úvodních (bezplatných) videí se mi líbil a přitahoval mě, ale Miluška na mě působila příliš obchodnicky (pozor chce ti něco prodat:)). No a pak jsem zjistila, že Miluška je oheň, já kov a že právě oheň je mým nejlepším učitelem. Bylo rozhodnuto, jsem tu! Ráda se učím, ráda na sobě pracuji, učitele právě teď potřebuji a utíkat před ním je cestou zdlouhavou a já už chci jít přímo. Ve svém současném životě si řeším hlavně vztahy – s mojí maminkou, s mými dětmi, s ex manželem a jeho současnou přítelkyní. Těším se na bonus o lásce a vztazích. Mým velkým přáním je být laskavou mámou a zažít bezpodmínečnou partnerskou lásku zde na zemi. Děkuji vám všem, trenéři:)
Ahoj všichni vespolek,náhodou mi bratr poslal odkaz ve kterém byla upoutávka na tento kurz a jsem tomu velice ráda, protože tolik jednoduše a srozumitelně podaných informací, které se týkají vlastně celého našeho žítí zde na zemi mi doposud nikdo nezprostředkoval,mimo knih jako Čtyři dohody,Rady andělů na každý den a dalších. ale zde se mi líbí právě jednoduchý návod jak to vše převést do praxe.VELKÝ DÍK za vše co pro nas ostatní děláte MI.Mám jednu zásadu každý den udělej aspon jeden dobrý skutek a hned je svět hezčí.
Krásný den všem,
jsem ráda, že jsem konečně mezi vámi a moc se těším 🙂
Už jsem shlédla první video a webinář a udělala domácí úkoly – zjistila jsem, že moje tělo je přibližně stejně staré jako já a to 23 let 🙂
A proč jsem vlastně tady?
Protože se toho chci co nejvíc dozvědět a naučit, abych mohla pomáhat sobě i ostatním lidem ke zdraví pomocí tohoto úžasného celostního přístupu. Vždycky mě zajímalo zdraví, mám dokonce zdrávku, ale tak nějak jsem vycítila, že to není to, co chci dělat a tak jsem pár let hledala to pravé pro mě, trochu jsem se podívala do světa a tak různě, posbírala jsem cenné zkušenosti, vlastně jsem na to nijak netlačila, stalo se všechno co se mělo stát a já jsem teď konečně našla to, co jsem hledala 🙂
Myslím si, že toto v ČR nemá obdoby a je to prostě přesně to, co se chci naučit. Úžasně mi začalo vše do sebe zapadat, práce s bylinkovými doplňky stravy, psychosomatika, čínská medicína… Je to prostě PARÁDA 🙂
Chtěla bych si taky vyřešit problémy se vztahy a zbavit se několika psychických bloků…
Mockrát děkuji Milušce a Ivanovi a těším se 🙂
Zuzka
Dobrý den, teď už vím, že nic se neděje náhodou, ale já jsem se náhodou těsně před vánocemi 2013 při brouzdání po internetu dostala na stránky Základy celostního zdraví. Tyto stránky mě zaujaly. Doslova jsem hltala informace, velice příjemný a srozumitelný výklad Milušky a Ivana. Byla jsem nadšená a postupně se seznámila se serverem empatia a pustila dostupná videa. Netrvalo dlouho a byla jsem přesvědčena, že je to pro mne to pravé, to co dlouho hledám. Jen jsem měla problém finanční – důchodce si moc toho nemůže dovolit. Ale podařilo se potřebné peníze sehnat. Proč tu jsem:chtěla bych využít poznatků, které získám v kurzu k tomu, abych pochopila svoje tělo a uměla mu pomoci, když volá o pomoc. Ale protože vše souvisí se vším, velice poučné byly pro mne lekce o vztazích. Těším se na další zajímavá témata
Ahoj, já se jmenuji Karolina a vstoupila jsem do kurzu po dlouhé době, ale to nevadí, protože jsem mezitím ušla svou dlouhou cestu za poznáním sama sebe a jsem si za to moc vděčná. Udělala jsem si masérskou školu a po práci masíruju, a protože za mnou chodí různí lidé, tak jsem potřebovala víc vědět o tom, jak to vše funguje souvisí a protože jsem si udělala kurz reflexní terapie a tam jsem se seznámila s pentagramem, ale pořád jsem mu moc nerozuměla a až po shlédnutí astrologie 9 planet mi pomalu vše začíná docvakávat a vidím, že to funguje a vše se vším souvisí, tak jsem se rozhodla, že toto je můj směr a tím chci jít dál, tak jsem se 1.9. přihlásila jako děti do školy, tak já do té své. Jsem tu, moc se těším a jsem vděčná, že jsem v klubu.
Tak Vás všechny moc a moc zdravím a moc se těším.
Karolina