Úvodní stránka › Fóra › Fórum › Proč tu jsem a co tu hledám
Označeno štítky: 4.9.2015
Ptejte se a čekejte odpovědi – přijdou 🙂
Ahoj všichni, přemýšlela jsem nad touto otázkou – proč tu jsem a co tu hledám. Je to hlavně touha změnit něco ve svém životě. A to- zdraví, protože klasická medicína mně nedokáže pomoci…., také lepší vztahy v manželství. Hlavně tu čekám nějaký směr, radu, návod, co konkrétně udělat. Teoreticky si myslím, že mám dost načteno, ale nedovedu to nějak dostat do praxe……
Zdravím Petra 🙂
ahoj, vlastně ani nevím, možná jen zvědavost, po svém posledním kurzu klasické astrologie jsem si řekla, že už žádný kurz nepotřebuji, protože nakonec si člověk na všechno musí přijít sám, ale rozhodně mě Miluška a Ivan oslovili, a tak jsem se zapojila, i možná pro to, že poznám lidičky, kteří mají podobný náhled na život, ve svém okolí jich moc nemám. Duchovní příčinou nemoci se zabývám poměrně dlouho a u lékařů jsem nebyla už několik let, myslím, že nejdůležitější je nemít strach, že své nemoci nezvládnu a hned při prvních příznacích, že se v těle člověka něco děje, s tím začít pracovat. Jinak samozřejmě mám spoustu špatných návyků a spoustu věcí v životě jsem řešila špatně, teď jen víc naslouchám svému nitru a radám svého srdce a jsem spokojenější. Těším se Iveta 🙂
Hezký den, proč tu jsem? Jsem tu proto, abych se naučila něco nového a užitečného, abych se naučila komunikovat s lidmi. Už nechci trčet doma mezi 4 stěnami s bezmocnou maminkou a čekat na důchod. Tři roky jsem nevytáhla paty z domu, už to na mě zanechává následky. Zapoměla jsem mluvit a chybí mi společnost. Chci změnu. Majka
Ahoj ve spolek. Jmenuji se Petr. „Náhodou“ jsem se dozvěděl o kurzu Milušky a Ivana. Shlédl jsem videa zdarma a dokonale mě oslovila. Můj cíl je porozumnět řeči svého těla. Děkuji Vám, milí Tréneři.
Hezký večer všem … já jsem tu proto, jelikož moje vztahy, ač se snažím sebevíc, končí stejným výsledkem. Toužím pochopit, z jakého důvodu se mi tohle děje a jak mohu změnit své postoje a přístup, abych už tyhle trenéry nepotřebovala. Chci zkrátka najít cestu sama k sobě, víc se soustředit sama na sebe, přestat tlačit na pilu a nechat věcem volný průběh … Martina
Hezký den,přeji všem :-).Proč tu jsem,tak asi proto,že jsem to tak cítila a mělo to být.K Milušce a Ivanovi mě dovedla cestička k jejim stránkám na základě zdraví.A pak se to rozjelo samo…sledovala videa,četla články a o partnerských vztazích jsem si vykládala s mou dospělou dcerou a zjistili jsme jak jsou senzační a přesné.Chtěla jsem vědět více,tak jsem poslouchala webinář o přípravě kurzu,kde jsem vyhrála i e-booky,tak to mě tak nakoplo,že jsem teď tady :-).Co tu hledám,tak to jsou souvislosti,kterým chci porozumět hlouběji,pochopit partnerské vztahy v rodině a samozřejmě řeč těla.A taky poslouchat trenéry :-).Ahoj Jana
Ahoj vám všem a velké díky MI :-)) za to jak úžasní jste a co jste pro nás připravili. Proč tu jsem? Můj kartář mi poradil, abych v sobě podpořila víc ženu, abych se chovala žensky. Já nevěděla co to znamená a tak jsem hledala na netu a narazila jsem NÁHODOU na úúúúžasný webinář „síla ženy“ na empatii. A od té doby jsem na empatii ZÁVISLÁ 🙂 hltám hladově všechny informace a tentokrát nechci zůstat jen u teorie, ale cítím, že toto je konečně ono, že s tímto kurzem, s VÁMI, se mi (nám) podaří dát něco i do praxe. Držím všem i sobě palečky 🙂 Zdeňka
Milá Miluško, milý Ivane, moc Vás zdravím. Jen hodně krátce.Je to více jak rok co jste mi byli „posláni“ a jak jinak než ve chvíli, kdy jsem Vás dostat potřebovala a měla. Neznáme se osobně (zatím), Vy o mě nic nevíte a já přesto cítím jak jste mi blízcí. Děkuji za ten dar, děkuji za Vás,Vám.
Proč tu jsem a co tu hledám?
Protože tu být mám /cítím to a jsem tu ráda :-)/
Nehledám-vím. Najdu tu co najít mám /tajenka se objeví až přijde ten správný čas :-)/
PS: Dnes se mi děly zvláštní, úžasné věci a před chvíli jsem ještě zjistila, že jsem v „první desítce“ – Miluško a Ivane děkuji, děkuji 🙂
Vsechny Vas zdravim ve spolek, jsem tady, protoze se chci opet vice smat a to z plna hrdla (jako driv) chci se znovu najit ( nejak jsem po porodu ztratila ten zdroj k me vlastni osobe), take zlepsit sve postoje, chovani s dopadem na to, jak se ke me chovaji druzi (druzi jsou jenom nase zrcadla a reflexe) a abych nemela vykyvy nalad, ktere se u me stridaji a pak to ma dopad na me okoli a vztahy a pak se za to nemam rada. Vim, ze tohle misto je pro me spravne, protoze vse co je tady receno je presne to, co mi konecne potrvzuje to, ze jsem svym zpusobem normalni a nemela bych plytvat svou energii nesmysly a nenechat se ovlivnovat a vice naslouchat svemu srdci (vnitrnimu hlasu). Nedavno jsem byla svedkem, kdy deti tady v USA jeste nez jdou do skoly jsou denne svymi ucitely chvaleni neskutecnym zpusobem a jak jsou milovani a skveli a jsou detmi bozi, to jsem nikdy ve skolce ani ve skole v CR nezazila,aby nas nekdo porad chvalil, spis naopak, jsi debil to neumis, to nezvladnes, na to nemas a to nedelej atd. tak a jsme u toho, jaky muze mit okoli na nas vliv, aniz bychom si to uvedomovali a pak prijde nekdo hodne sebevedomy, kdo se ma hodne rad a my to vidime jako neco divneho (nemyslim tim kdyz se nekdo hodne chvasta nebo je nekdo narcista) myslim tim zdrave sebevedomi, Takze takhle, chci byt zase sebevedoma osoba, ktera se ma rada a vazi si sama sebe. S laskou Petra:)je to cest, byt tady s Vami:))))drzim sobe a vsem ostatnim pesti, abychom tu praxi zvladli !!!
Přeji všem hezký den a posílám trošku sluníčka z rozzářené Moskvy 🙂 Nehledám zde řešení svých vztahů ani zdravotního stavu. ( nyní však vidím spoustu práce v obou směrech ).Přivedlo mě sem NĚCO, co si mě hledá samo. A já cítím, že tudy vede cesta. Nevím CO,KDO a PROČ mě volá a vábí k sobě, ale myslím, že zde dostanu odpověď. Tak jdu TOMU naproti, ale zatím mám z toho obavy, ale jsem natěšená a zvědavá. A už teď mě to strašně baví a úplně mě to pohltilo 🙂
Těším se na naše výsledky ! Naďa
Hezký večer,
zdravím všechny přítomné, zejména paní Milušku a pana Ivánka, děkuji Bohu, že jsem náhodou narazila na Vaše stránky
Proč tu jsem???
Z mnoha důvodů, jednak problémy v rodině, problémy se švagrovýma proč mě stále provází, ten nepříjemný pocit při setkání s nima…
Pracuji ve zdravotníctví a čím více pročítám Vaše stánky + dívám se na videa, tím více s tímto systémem nesouhlasím, v sobě mám vnitřní boj, ale nevím kam vykročit… paní Mudr Kristýnka, mě naprosto oslovila, přesně jak říkala, tak to v nemocnicích probíhá. Některé mé kolegyně + rodina mě mají za exota…
Vím, toho dost, ale čím víc vím, tím mám pocit, že jsem stále na začátku a nevím nic…
Postupně si ty puzzle dávám dohromady a doufám, že po skončení tohoto kurzu budu mít jasno. Anežka
Dobrý večer,
to je asi ten důvod abych se to dověděla
jsem tu abych věděla co hledám tak už se těším
protože se mi toho teď děje opravdu spousta
Marie
Milí drazí, jsem tady, abych našla a pochopila sama sebe. Moje tělo mě už několik let upozorňuje na to, že něco není v pořádku, že musím něco změnit.. Několik let se snažím najít vnitřní harmonii a duševní zdraví. Vím, že se mohu vrátit do pohody, jen zatím přesně nevím jak. A to, co jsem si tu zatím naposlouchala a načetla mi dává fakt smysl. Oslovilo mě to neuvěřitelně a hltám všechny informace, které tady nacházím. Vím, že jen já sama mohu udělat tu změnu a doufám, že tady najdu praktický návod, jak tu změnu udělat a překonat všechny strachy a ukázat sama sobě, že jen já jsem ten, kdo mou situaci může změnit. Je mi velkou ctí být tady s vámi a věřím, že všichni najdeme odpovědi na naše hladové otázky 🙂
Přeji všem krásný den, tento kurz pro mě přišel opravdu jak nazavolanou:-). Když mi moje kamarádka poslala odkaz na úvodní videa, byla jsem z nich opravdu nadšená. Teď už vím, že Vesmír věděl, a tak mi toto poslal:-)… Moc děkuji,a děkuji hlavně Milušce a Ivanovi, za to že tu s námi jsou a pomáhají nám všechno úspěšně zvládnout:-)