Úvodní stránka › Fóra › Fórum › Obecná diskuze
Zde můžete debatovat o obecných věcech okolo programu ZCZ nebo o celostním zdraví a životu vůbec. Můžete přidávat vlastní témata, která vás zajímají, o kterých chcete diskutovat s ostatními.
Ahoj Miluško a Ivánku, jsem strašně moc ráda, že jsem tu s váma.Ani jsem v to moc nedoufala a TEĎ tu jsem. Musím se s váma podělit jakou „náhodou“ jsem se sem dostala. Už když začal váš kvíz ve zprávičkách, tak jsem si řekla, že chci vyhrát. Potom, když jste začali mluvit o kurzu, tak jsem si ho taky moc přála. Ale zrovna jsem neměla tolik peněz, tak jsem si říkala, že prostě někdy příště. Minulý víkend jsme byli šamanském firewalkingu u Ivo Janečka v Telecím. Měli jsme tam i přednášku Změna paradigmatu, o tom jak náhody neexistují, vše si vytváříme svými myšlenkami….. však to všichni známe. No a v neděli, když jsme se vrátili, zapnu počítač a zjistím, že jsem vyhrála váš kvíz. A díky tomu jsem si mohla koupit váš kurz. A to jsem ten den měla zrovna narozeniny. Takže jsem dostala i krásný dárek. Není to nádherná NÁHODA?!
Všechny vás moooooc zdravím Jana
Já ani nemám pocit , že bych se měla na něco ptát, protože vlastně co potřebuji to teď vím
a co teď nevím tak na tom mám pracovat a dozvím se to až bude čas…tak to je supr …hihi
Ty myšlenky jsou strašný potvory, zjistila jsem že myšlenkou ubližuju, a zjistila jsem že tím můžu způsobit i onemocnění , já su fakt strašná,
tak snad se toho zbavím, protože toto se mi vůbec nelíbí. Máte někdo taky nějakou takovou zkušenost?
Cítim že je to jakási agrese projevená energeticky ale nevím kde se to ve mě bere ?
Dneska mě napadlo, že jako energetické dítě mého táty se mám naučit od něj přijímat,
mít z toho vztahu větší radost být citlivější k tomu co mi chce dát, cítím totiž už delší dobu, že mu chci nějak pomoct, je nemocný, ale nevím jak, myslím že tohle je ten způsob.
Ahoj všem, posílám pozdravy z dovolené v Jeseníkách, je tu krásně, i když trochu deštivo, ale mně to vůbec nevadí, čerpám energii z přírody a přemýšlím si. Myslím na nás všechny a hlavně na MI a posílám energii a sílu, abyste vše zvládli.
PS: Péťo, četla jsi můj vzkaz? Těším se,že se zase ozveš. S láskou Martina
Ahoj Marti, muj skype adresa je tehoska pokud me nenajdes pres tehoska tak zkus zadat emailovou adresu tehanova@centrum.cz, budu se tesit na rozhovor a nebo se budu snazit napsat pokud mozno jeste dnes,S laskou Petra:)
Ahoj Péťo,já neumím používat skype :o)) potřebuju s tím pomoct. Omlouvám se, že jsem se neozvala dřív, ale v neděli jsem se vrátila z Jeseníků a nějak na mě všechno padlo. Byla jsem unavená, že jsem skoro celé pondělí a úterý prospala, asi jsem potřebovala být jen sama se sebou a zaklimatizovat se zase na velkoměsto. Vždycky jsem Prahu milovala, ale teď mi přijde strašně neosobní, povrchní a daleko přírodě, nějak mi chybí ta její starobylá energie, jako by byla zastřená nebo přebitá něčím povrchním, pozlátkovým, stresem a najednou mi ten její spěch, stres a orientace na výkon vadí, nepřijde mi to smysluplný. Včera jsem se přemohla a jela jsem za kamarádkou a pak večer cvičit, fakt se mi nechtělo, ale řekla jsem si, že potřebuju vylézt se své konzervy, měla jsem zatuhlou celou krční páteř a cítila jsem se fakt bídně. A dneska mi je už líp a uvolnil se mi celý krk. Vím, jak se cítíš, taky tyhle stavy a výkyvy nálad mívám, někdy je to fakt těžký, ale věřím, že to zvládneš. Posílám energii, sílu a obejmutí. S láskou Martina
Ahoj Marti, jak se mas holka? Ja mam jeste vykyvy, ale opravdu se snazim mit emoce pod kontrolou a snazim se nebyt zavisla citove na okoli nebo na situacich, ktere se mi deji, je to ale sakramenska prace a skola jojo. Jinak vim co myslis tim jak vidis co se deje v dnesnim svete (priklad Praha atd.), jak rikaji MI je to o POZORNOSTI, co chces videt a co ne, na co budes soustredovat svou pozornost, muj otec se furt rozciluje nad necim (zpravy, Politika, dnesni neohleduplna mladez, jeho manzelka tudiz moje mamka) a furt mu neco je (telesne) protoze se nesoustreduje na hezke veci (treba kdyz se budes soustredit na tluste lidi, tak uvidis kolem sebe jenom tluste lidi haha ono to fakt funguje, na co soustredis, to se ti vice nabaluje (smich). Jenomze on to nevi a nezna, ani moje mamka,a proto jsem je ani o tomhle kurzu neinformovala, navic jsem pouzila cast penez co mi poslali na vyrizeni zelene karty na seminar a v zasade toho nelituji. Slibila jsem jim, ze penize budou vyhradne na vizum, ale ja vedela proc to delam! Jinak myslim si, ze u nas je problem jak u tebe tak u me, ze se nemame rady a neakceptujeme se takove jake jsme. To bych videla jako odpoved na nase vykyvy:)Takze zacneme sebelaskou, veskera koncentrace jsme jenom my (nemyslim tim byt sobecky, ale zacit sebelaskou) vsak to MI krasne vysvetluji, jinak stahnout si Skype je velice jednoduche a velice prakticke a muzeme si promluvit, kdykoliv bude prilezost. Das si do googlu Skype a stahnout takze http://www.skype.cz nebo http://www.skype.com to je asi anglicka verze a pak uz jen nasledujes krok za krokem, to vsechno uvidis, je to jednoduche. Az budes mit Skype stahnuty, zadej si do vyhledavace mou emailovou adresu tehanova@centrum.cz nebo tehoska a najdes me. Takze se moc tesim a brzy na slysenou. S laskou Petra:))
Ahoj Miluško,
na kurzu mi s vámi bylo dobře , spoustu jsem se toho dozvěděla,
ale asi to neumím zapojit do života, malej má zase bronchitidu,
v letě bral antibiot. měl angínu, a já při tom taky onemocněla,
jinak to prostě něšlo. od té doby mu dávám všechno možný, ale zase onemocněl.
a druhej malej? ach jo má boreliozu a já stojím před rozhodnutím
dát atb? nebo nedát atb.? co je větší riziko?
je to na mě, buďto mu způsobím taky bronchitidy, nebo za dva roky
může mít mnohem větší problém…
tak jsem se z toho aspoň vypsala….